I JA EN VAN 3 !!!

Ja son 3 les edicions de la jornada de promoció de l’esport femení, es manté la voluntat l’objectiu i el més important els resultats.

Conservant el format d’edicions anteriors més d’un centenar de noies han pogut comprovar que poden practicar i gaudir fent activitat física.

EDICIÓ DEL 2017.

Tot i incloure aspectes convencionals però necessaris (com l’imprescindible escalfament), de no haver escollit directament les activitats a practicar (les hem escollit nosaltres): algunes clàssiques com el futbol o l’handbol o altres més alternatives poc convencionals com els jocs de pistes o les activitats de la pinça.

Ha estat possible veure com han participat i gaudit fent-ho, per tant: primer objectiu acomplert. Aquest fet ens ha permès encarar el segon objectiu; donar continuïtat a la jornada, ja fora de la jornada escolar. Per fer-ho s’ha exposat l’oferta d’activitats que sota el paraigües del PCEE tenen a la seva disposició ( de forma exclusiva per a elles ):

  • A l’institut els dimecres de 17 a 18 h, el taller d’esport salut i relació.
  • Al poliesportiu els dilluns de 16 a 17 h ( encara que l’horari pot variar ) una proposta més esportiva.
  • Al camp de futbol els divendres de 16 a 17 h entrenaments de futbol femení.

Quan s’ha parlat de resultats no era referit exactament a l’èxit de la jornada, que te la seva importància i valorem molt, sinó a l’efecte i la repercussió que te amb la continuïtat de la pràctica. I és que, com ha succeït als darrers cursos, ja acabada la jornada hi ha intenció manifestada de moltes noies de continuar. Per tant segon objectiu acomplert, si be és cert que s’haurà de materialitzar.

I això passarà, esperem, a partir de la setmana del 22 al 26 d’octubre, que és el moment en que començaran les activitats.

En van 3, i a pesar de la polèmica entre els alumnes masculins que, és comprensible, també voldrien una jornada (a pesar que estadísticament no està justificada) hi haurà més edicions 4ª, 5ª…

Sempre i quan comptem amb la inestimable col·laboració del CIPTE (Pau i Josep), a la que enguany, i esperem que per molt temps, s’ha incorporat el club de futbol femení d’Alcanar (Mireia i Laura). Sense vosaltres ni la jornada ni el que ve després seria possible.

NOIES EL DIA JA ESTÀ EXPLICAT, ARA JA ÉS EL VOSTRE TORN DONANT-LI CONTINUITAT, NOSALTRES US ESPEREM…

Anuncis

Un pensament sobre “I JA EN VAN 3 !!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s