Llibre recomanat (estiu, i evidentment tot l’any)

En el seu dia ja fa uns anys i amb motiu de la campanya d’impuls de la lectura vaig trobar que l’esport, concretament l’atletisme podia fer agradable el fet obligat (cosa que no comparteixo) de llegir un llibre (aquesta va ser l’explicació en el seu dia)

https://educaciofisicapep.wordpress.com/2016/01/13/transversalitat-interdisciplinarietat-2/

Ara uns anys després, i havent renovat diverses vegades (més enllà de l’atletisme) la lectura inicial m’ha arribat (gràcies Estela per la recomanació) un text que m’ha semblat adequat de recomanar, tant des del punt de vista curricular com per al temps d’oci que s’apropa. Que curiosament pel tema torna a l’atletisme encara que a una altra latitud.

El text explica una història de ficció, però com es pot llegir al principi podria ben de no ser-ho i ser totalment real.

Pel que fa a l’argument, a la història no n’explicaré res. Cal llegir-lo i gaudir-lo. Però la figura de l’avi (Eyob) i el paper que juga m’ha arribat molt, i com a mostra aquesta sàvia actitud que molts haurien d’imitar.

Si el teniu a ma o el podeu aconseguir no us decebrà, com a mi us arrossegarà amb la passió del protagonista. BON ESTIU.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s