AIXÒ JA VA !!! HA ARRIBAT EL MOMENT…

Fa una mica més d’un mes en parlava, però ara ja ha arribat el moment. Tot el que deia en aquella entrada https://educaciofisicapep.wordpress.com/2020/07/22/nova-normalitat-i-nova-ef/ s’aplicarà i serà útil.

Més enllà però de mesures concretes, de modificacions i/o adaptacions hi ha la mentalitat. L’ànim amb que cadascú comença el curs. En aquest sentit crec que la posició raonable (de tots) ha de ser: no prendre pas com a referència l’inici de curs 19-20 o qualsevol altre anterior, sinó tenir molt present la situació de tancament de centres i confinament de la primavera passada, amb aquesta referència crec que tot pot funcionar millor.

A pesar del punt optimista, cal dir en aquest moment que segurament s’hauria pogut fer molt més i millor , per exemple en els darrers dies (trist que sigui a darrera hora) han arribat algunes indicacions, modificacions que ajudaran a una docència (que sempre ho és) un punt més incerta.

En aquest sentit acompanyo un document del COPLEFC que ha arribat a través del departament que és una bona eina per als docents d’EF: https://app.box.com/s/6642s4y6ybkptq3bfrrrk7aglxniwhlv

Per tancar aquesta petita reflexió al començar el curs i per fer-ho amb bona predisposició (tot i les interrogants que ens amenacen) adjunto l’enllaç d’un vídeo que, a pesar de ser publicitari, m’ha semblat atractiu i amb esperit positiu. https://www.youtube.com/watch?v=WA4dDs0T7sM&list=PLsZWbtwwyvxRTr74SY6pOCUDMnolCbeJW&index=6&t=0s

SALUT I BON CURS A TOTHOM !!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s