EL PCEE DEL CURS 20-21.

Que el curs actual és diferent és un fet, que ens hem hagut d’adaptar a la nova situació una evidència que es constata cada dia (a les sessions d’EF molt especialment, i a totes les altres matèries).

En aquest context les activitats del PCEE no podien mantenir-se al marge de la realitat que vivim, potser algú pensava que no hi hauria proposta, que s’anul·laria. ERROR, tenim proposta (CIPTE i institut) perquè en base a les indicacions i possibilitats que ofereix la situació hem adaptat la proposta activitats per fer possible la practica d’activitat física saludable, inclusiva i no competitiva a l’alumnat del centre.

És una evidència que hi haurà canvis:

  • Es reduirà la capacitat dels grups.
  • Caldrà estabilitzar els grups i per tant no hi haurà activitats obertes/lliures (sempre caldrà inscripció).
  • No hi haurà activitats puntuals massives (de diversos grups classe ) de promoció o foment de la pràctica, com s’ha fet els darrers cursos.

Però a pesar d’això hi ha una proposta, que manté moltes de les propostes/activitats, que tradicionalment s’han ofertat:

  • Es mantenen les tres propostes principals que, d’octubre a maig, fan possible la pràctica regular d’activitat física de diversos grups d’alumnes.

Per tal de poder comparar la proposta 20-21 amb la del curs anterior i per tant poder comprovar la magnitud de la influència COVID19 en el conjunt de la proposta a aquest enllaç es pot visionar la proposta del curs passat: https://educaciofisicapep.wordpress.com/2019/09/19/pcee-19-20-ef-i-mes/

  • Seguirà la recomanació de pràctica del professorat d’EF i dels ED (en els propers dies) a alumnes amb nivells de motricitat baixa o amb perfils que fan la seva participació recomanable.

Finalment serà necessari modificar el sistema de difusió (per les dinàmiques del centre) de la proposta, la forma d’explicar què s’ofereix i la manera d’apuntar-se (que enguany serà imprescindible).

  • Les sessions d’EF i els patis (en els diversos espais) seran en els dies previs a l’inici de les activitats (setmana del 26 d’octubre) el punt d’informació personal i d’inscripció.

TOT PERQUÈ A PESAR DE LA SITUACIÓ, CADASCÚ TROBI I PUGUI ACCEDIR A UNA ACTIVITAT FÍSICA A LA SEVA MIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s