PCEE 21-22 (per fi tornem…)

Molt temps després (suspensió durant el curs 19-20 i inici frustrat al 20-21) superades les mesures ultra restrictives que impedien la realització d’activitats amb un format mínimament operatiu. S’obri una finestra d’oportunitat per: amb un format compatible amb el seguiment de possibles casos (i general normes COVID), recuperar l’oferta i la realització de les activitats del PCEE.

S’ha volgut que al reprendre-les es mantinguin els 3 perfils d’activitat que tradicionalment constituïen l’oferta del pla (ja que cobreixen diverses necessitats, objectius i perfils de participants).

Amb aquest recull d’imatges es pretén recordar-les i oferir-les a l’alumnat i les famílies.

El llarg període de manca de propostes i el retard en l’inici ens complica una mica la represa, per aquest motiu la clàssica jornada de promoció (que havia estat de l’esport femení, que es va reconvertir a jornada antisedentarisme) sense renunciar a aquests objectius s’amplia enguany a tot l’alumnat per donar a conèixer les propostes i per ser una mostra dels valors de l’AF, entre altres:

  • El benefici de la pràctica regular relacionada amb la salut.
  • El valor de la pràctica com a element socialitzador.
  • El plantejament lúdic i recreatiu per damunt d’altres plantejaments que pot tenir l’AF.
  • Etc.

El format de l’edició d’enguany d’aquesta acció, que és el tret de sortida de les activitats del PCEE, és el següent:

Amb voluntat de persistència (si les circumstàncies ho permeten) reprenem les activitats. Amb aquest escrit i altres accions s’intenta contrarestar el llarg període de silenci i manca d’oferta, que sens dubte complica el reinici i que obliga a utilitzar tots els mitjans possibles per donar a conèixer les activitats.

GRÀCIES A TOTHOM QUE COL·LABORI A EXPANDIR EL MISSATGE. I MOLT ESPECIALMENT AL CIPTE PER LA SEVA DISPOSICIÓ DE SEMPRE I LA COMPRENSIÓ DURANT EL LLARG PERIODE D’INACCIÓ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s