Inici / proposta del PCEE 21-22.

Després d’una llarga aturada forçada ha arribat el moment de reprendre les activitats del PCEE. Amb més complicacions de les habituals (manca de continuïtat, desconeixement, complicacions organitzatives…) s’ha dut a terme la presentació i l’inici de les activitats.

Pel que fa a les activitats que s’oferten s’ha optat per la continuïtat ja que abans de l’aturada COVID, l’oferta es considerava equilibrada i completa. Aquesta és la proposta concreta d’enguany:

Per reprendre l’activitat a diferència d’anteriors edicions més centrades en l’esport femení o en l’alumnat sedentari enguany s’ha optat per generalitzar la presentació (per les circumstàncies) a través d’una activitat/jornada esportiva. Els destinataris de l’acció ha estat l’alumnat de 1r a 3r d’ESO, ja que per a l’alumnat més gran hi ha en camí una altra proposta (que esperem que es materialitzi aviat).

L’activitat s’ha desenvolupat segons les previsions fetes i al següent enllaç ho podeu comprovar:

https://app.box.com/s/pn7pb6aj496azxpvonhqh77dhstfdm3o

Tota activitat te aspectes colaterals, que no són els que l’han inspirat, però que li donen un valor afegit. En aquest cas els aspectes extra de la presentació han estat:

  1. Seguir comptant amb el CIPTE per a accions puntuals i sobretot per a la continuada de dur a terme les activitats del pla, és un privilegi i l’alumnat ho ha pogut comprovar i gaudir.
  2. Acollir al centre a un estudiant de màster és tota una experiència (per a tothom), i com és lògic en la dinàmica de centre, ha participat d’aquesta activitat complementària a la docència de l’EF. I es pot considerar un valor afegit perquè ho ha fet amb previsió, responsabilitat i dedicació. I segur que l’alumnat ho ha pogut percebre.
  3. Poder oferir a uns pocs alumnes d’un nivell superior (batxillerat) una experiència relacionada amb l’activitat física (que és motiu d’estudi) en la seva gestió i posada en pràctica ho hem considerat positiu (els professors) i pel que s’ha vist segurament serà profitós. L’alumnat de 1r i 2n segur que ho ha valorat positivament.
  4. Disposar de les magnifiques instal·lacions per a algunes sessions d’EF de forma regular ja és un fet i un luxe. Però complementar-les a aquest espai amb activitats com aquesta és sens dubte un valor afegit que cal agrair. I això també ha estat del gust dels participants.

Per totes les raons exposades, que són moltes com s’ha vist. Estem d’enhorabona per estar de tornada, ara només cal esperar poder tenir la continuïtat desitjada per aconseguir els objectius plantejats.

Un pensament sobre “Inici / proposta del PCEE 21-22.

  1. Un plaer sumar en aquest projecte, en lo que puguem, ja sabeu que l’Àrea d’Esports i l’Ajuntament estem a la vostra disposició

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s