TEI 23-24 (tots estem implicats, ARA SI !!!)

Fa cosa d’un any, recent acabada de realitzar una innovadora proposta d’activitat que a través dels 1rs auxilis (com a tema) vinculava en el marc de la tutoria entre iguals a:

  • Alumnat de 3r d’ESO.
  • Alumnat de 1r d’ESO.
  • Professorat d’EF.
  • Altres professors col·laborant.
  • Entitats locals, en aquest cas el CEM «La Fanecada»
  • Professionals del tema (Jordi Bort bomber i formador)
  • Serveis educatius (en aquesta ocasió el CRP del Baix Ebre)

No va quedar més remei que fer una valoració / reflexió en doble sentit que començava així:

La versió completa del que es va escriure en aquell moment és la d’aquest enllaç: https://educaciofisicapep.wordpress.com/2023/01/20/tei-tots-estem-implicats/

El primer comentari de l’edició 23-24 és que la tossuderia a vegades te premi i és una bona estratègia. D’aquí el títol.

No podia ser que una activitat tant potent i amb tantes implicacions estigues condemnada a desaparèixer per un estúpid boicot. Per això convençuts del seu valor l’hem repetit, i tant per la participació com pels comentaris dels participants, aquesta vegada insistint l’hem encertat.

No és gratuïta l’expressió: hem, en primera persona del plural ja que sense tots els que s’anomenen al principi no hauria estat possible. Sense desmerèixer a la resta: gràcies Jordi per ser-hi sempre, gràcies Irene per fer-te teva i millorar la proposta i gràcies al professorat per ajudar-nos tant a gestionar l’activitat com a fomentar la participació.

Unes poques imatges ajudaran a entendre que s’ha fet en 6 hores amb l’alumnat de 3r d’ESO i amb la segona part del matí amb l’alumnat de 1r d’ESO.

Si a més de les imatges voleu conèixer més detalls de l’activitat us emplaço a llegir la pàgina 3 (versió en positiu) de l’enllaç anterior de l’edició 22-23, tot el que s’hi diu és vàlid, la pàgina 2 (versió en negatiu) ha passat afortunadament a la història.

FINS A LA PROPERA (ara més convençuts).

Deixa un comentari