Trobada esportiva del PCEE

Ja són 11 les edicions d’aquest esdeveniment (per nosaltres una excel·lent oportunitat per fomentar l’activitat física entre l’alumnat) que concentra gran nombre d’alumnes de 1r d’ESO de la comarca.

L’edició d’enguany s’ha afegit en el temps a la recentment celebrada jornada atlètica, fet que ha provocat un final de trimestre molt esportiu per als 40 participants del centre.

A destacar el plantejament no competitiu, lúdic i de convivència de la proposta, que els nostres alumnes a la reflexió final in situ manifestaven haver-la gaudit (unes activitats més que altres, lògicament) i estaven encantats de participar. Alguns més cansats i altres incansables volien més: “som xiquets, ens queda energia volem una estona de parc” deien…

La jornada ha constat d’una concentració de benvinguda, d’un circuit amb 6 activitats diverses i d’un final de festa massiu i conjunt, que podeu apreciar a aquest enllaç:

https://youtu.be/W9b529XKuxI

Els acompanyants de l’institut ho hem completat amb una valoració/comentari de la jornada (que sempre convé fer) i d’una estoneta lliure al parc infantil.

UNA INTENSA JORNADA, PER UN INTENS FINAL DE TRIMESTRE PERÒ QUE HA VALGUT LA PENA, PER L’ENTUSIASME I L’IMPECABLE COMPORTAMENT DELS PARTICIPANTS, AIXÍ DONA GUST…

ARA A DESCANSAR, PER EMPRENDRE LA DARRERA PART DEL CURS.

Deixa un comentari