10a DIADA DE L’ESPORT DEL PCEE.

Un molt bon al·licient per a l’alumnat d’EF, una merescuda recompensa per als participants, de les poques que ens queden als docents en l’actual deriva del sistema educatiu (que ho facilita tot extremadament i que vol un alumnat sobreprotegit i envoltat de coto fluix).

L’edició de l’any passat va ser la de la recuperació, així s’explicava:

https://educaciofisicapep.wordpress.com/2022/05/12/diada-poliesportiva-del-montsia-recup/

Als valors destacats de l’edició anterior, que cal dir que s’han mantingut al 100 %, es pot afegir enguany una excel·lent previsió (sobretot temporal) dels organitzadors que tot i les limitacions (40 participants per centre) ha permès al professorat fer una acurada selecció de l’alumnat participant. De forma que la suposada limitació del nombre de participants s’ha convertit en una benedicció:

  • Ha estat una molt bona eina de motivació.
  • Ha estat una molt bona eina per reconèixer la dedicació i el treball a l’aula (qui s’ho ha guanyat !!)
  • I en definitiva ha representat una magnifica ajuda als docents en la nostra tasca diària.

A principi del curs actual ens arribava la noticia d’un premi al PCEE del centre, la trobada també ha estat la primera oportunitat (en vindran més) de constatar com s’ha materialitzat el premi:

Gràcies a la dotació econòmica del premi hem pogut oferir una imatge més que digna i l’alumnat se’n ha anat a casa amb un merescut (com ja s’ha explicat) obsequi.

Aquest petit recull fotogràfic mostra com d’intensa ha estat la matinal esportiva a les instal·lacions esportives d’Amposta.

Cansats però contents les noies i nois de 1r d’ESO després de participar activament, mostrar les seves habilitats a les variades propostes i comportar-se de forma impecable (no esperàvem menys) ja són a casa a l’espera de noves oportunitats, que com han comprovat avui s’han de guanyar.

Als participants els proposo el següent repte, relacionat amb la samarreta que s’han endut a casa:

De les moltes frases que hi ha a la samarreta quina creus que explica millor els que has fet a aquesta jornada ? (breument justifica la teva elecció)

Si decidiu contestar aquesta pregunta, opcional i voluntària, doneu-li la vostra resposta al vostre professor d’EF (la tindrà molt en compte, positivament clar).

Deixa un comentari